E chiar ceea ce scrie in titlu, cu scuza ca unele linkuri sunt in afara domeniului direct de interes (cel putin la prima vedere).

 

Azi: IICCR – http://www.crimelecomunismului.ro/

Fototeca online a comunismului românesc: http://fototeca.iiccr.ro/


4 comentarii la “Un site pe zi”
 1. Marian GHIONU a spus:

  Web site-ul faciliteaza intalnirea cererii cu oferta de consultanta in obtinerea de fonduri structurale si se adreseaza in acelasi timp:
  Firmelor care doresc realizarea unui proiect si obtinerea de fonduri nerambursabile
  Furnizorilor de servicii de consultanta in domeniu (consultanta fonduri structurale)

  http://www.fonduri-structurale-europene.ro

 2. Marian GHIONU a spus:

  http://www.granturi.ro/

  „Pe parcursul activităţii noastre am reuşit să dezvoltăm serviciul nostru pe mai multe căi. Astfel momentan stăm la dispoziţia celor interesaţi prin:
  „PONT.web pagina de internet (www.pontweb.ro), unde vizitatorul se poate interesa despre diferitele propuneri, diferiţi finanţatori şi ţtiri din lumea finanţatorilor şi vieţii civile.
  „PONT.info este buletinul informativ transmis prin e-mail tuturor membrilor înregistraţi pe pagina de web. Se poate opta pentru primirea zilnică sau săptămânală a acestui buletin. PONT.info conţine sumarul tuturor noutăţilor apărute pe pagina de web, cu linkuri.”

 3. Marian GHIONU a spus:

  http://www.sati.ro/

  „Prin lansarea rezultatelor SATI, BRAT include în zona sa de studiu şi mediul on-line, răspunzând astfel nevoilor membrilor săi.

  „Studiul de Audienţă şi Trafic Internet este un studiu complet nou, realizat după o metodologie acceptată la nivel internaţional, utilizată cu succes în ţări ca Austria, Germania, Spania sau Elveţia şi va oferi informaţii detaliate referitoare la traficul, audienţa şi profilele vizitatorilor site-urilor din România.”

 4. admin a spus:

Comentariul tau